• Vino sub umbrela!

  Completeaza-ti profilul si povesteste-ne despre tine. Te vom contacta pentru a te invita la o discutie de cunoastere. Impreuna cu tine vom completa datele tale personale (adu-ne te rugam un act de identitate si o diploma de studii) si apoi iti vom alcatui profilul de prezentare. Din acest moment vei incepe sa primesti profilele persoanelor interesate sa te cunoasca. Daca si tu iti doresti, noi vom avea grija sa va intalniti!

  Optional, poti primi la randul tau profile selectate de catre unul din consultantii nostri pe baza criteriilor selectate impreuna.


  Creeaza-ti cont!


 • Matchmaking

  Un consultant Umbrella for Two este alaturi de tine, timp de 6 luni, pentru a identifica si selecta profilele compatibile, pe baza criteriilor selectate impreuna.

  Vei beneficia de un serviciu personalizat, adaptat nevoilor tale, care iti asigura discretie si confidentialitate. Da-ne un semn si hai sa stabilim o intalnire de cunoastere!


  Contacteaza-ne
 • Head and Heart Hunting

  Esti pretentios/pretentioasa? Cauti un partener care sa raspunda unor cerinte deosebite? Iti doresti un serviciu exclusivist? Foarte bine! La Umbrella for Two vei avea un consultant dedicat tie, care va cauta in mod activ persoana potrivita pentru tine.

  Noi ne gandim unde putem gasi aceasta persoana, participam la evenimente de profil si activam reteaua noastra de contacte astfel incat sa intram in legatura cu persoana potrivita.


  Contacteaza-ne
 • Sesiuni individuale de dezvoltare personala

  Prin coaching si dezvoltare personala, Umbrella for Two iti este alaturi pe drumul tau de autocunoastere, de lucru cu tine.

  Life coaching sau coaching personal: pentru a-ti clarifica si exprima nevoile, gandurile, emotiile, a descoperi ce este "cel mai bine pentru tine" si cum sa iti cresti calitatea vietii tale.

  Coaching si dezvoltare personala de cuplu: pentru a depasi momente dificile din cuplu, pentru a face astfel incat dragostea din cuplu sa aduca forta pentru cresterea si dezvoltarea ta si a celuilalt.

  Coaching si dezvoltare personala de relatii: pentru a gestiona sanatos relatiile cu oamenii importanti din jurul tau; pentru a ne exprima cu mai multa usurinta nevoile, emotiile si gandurile si pentru a-i intelege si cunoaste mai bine pe cei care conteaza in viata ta.

  Coaching si dezvoltare personala pentru dating: pentru a-ti slefui calitatile pe care vrei sa le pui in valoare intr-o noua relatie (prima intalnire, prima luna impreuna etc).

  Pentru mai multe detalii, accesati www.youaremore.ro.