• Vino sub umbrela!

  Completeaza-ti profilul si povesteste-ne despre tine. Te vom contacta pentru a te invita la o discutie de cunoastere. Impreuna cu tine vom completa datele tale personale (adu-ne te rugam un act de identitate si o diploma de studii) si apoi iti vom alcatui profilul de prezentare. Din acest moment vei incepe sa primesti profilele persoanelor interesate sa te cunoasca. Daca si tu iti doresti, noi vom avea grija sa va intalniti!

  Optional, poti primi la randul tau profile selectate de catre unul din consultantii nostri pe baza criteriilor selectate impreuna.


  Creeaza-ti cont!


 • Matchmaking

  Un consultant Umbrella for Two este alaturi de tine, timp de 6 luni, pentru a identifica si selecta profilele compatibile, pe baza criteriilor selectate impreuna.

  Vei beneficia de un serviciu personalizat, adaptat nevoilor tale, care iti asigura discretie si confidentialitate. Da-ne un semn si hai sa stabilim o intalnire de cunoastere!


  Contacteaza-ne
 • Head and Heart Hunting

  Esti pretentios/pretentioasa? Cauti un partener care sa raspunda unor cerinte deosebite? Iti doresti un serviciu exclusivist? Foarte bine! La Umbrella for Two vei avea un consultant dedicat tie, care va cauta in mod activ persoana potrivita pentru tine.

  Noi ne gandim unde putem gasi aceasta persoana, participam la evenimente de profil si activam reteaua noastra de contacte astfel incat sa intram in legatura cu persoana potrivita.


  Contacteaza-ne
 • Ce nu putem face

  Stim ca lumea vine catre noi cu multe sperante si de multe ori, cu foarte multe asteptari. Va multumim pentru incredere si pentru deschidere.
  Sunteti onorati ca ne lasati sa intram in viata voastra!

  Avem insa limite si cu siguranta nu putem raspunde tuturor cerintelor si dorintelor voastre, uneori exprimate direct, alteori tinute in suflet.

  Este corect sa va spunem insa ce nu putem face:

  • Nu putem tine lagatura cu toate persoanele pe care le cunoastem de-a lungul timpului.
   Ne dorim sa cunoastem permanent oameni noi, caci doar asa putem aduce impreuna cat mai multe cupluri. Asa ca preferam sa venim catre voi doar daca avem o veste concreta ca de exemplu, o recomandare de profil. Altfel, ne pare rau, insa nu avem timpul si resursele sa va scriem fiecaruia periodic, desi ne-ar placea sa tinem aproape.
   Dar raspundem cu placere de fiecare data cand ne scrieti!
  • Daca ne-am cunoscut si am avut discutia initiala, nu implica automat ca deveniti clientul nostru. Este similar unei consultatii la doctor - nu inseamna ca si incepem «operatia». Lucram doar pentru clientii cu care avem forme de colaborare active agreate.
   Cunoastem insa continuu oameni si va pastram intr-un colt al memoriei. Permiteti-ne sa facem acest lucru, caci nu se stie niciodata cand apare persoana potrivita si ne-am bucura sa ne lasati sa va batem la usa.