Intrebari frecvente
  • De ce as apela la o agentie de matchmaking?

   Dupa o anumita varsta, experientele sociale isi schimba dinamica, iar timpul pe care il poti investi in cautarea unui partener este limitat, cercul tau de prieteni restrangandu-se. In prezent devine tot mai greu sa gasesti pe cineva care sa aiba acelasi statut socio-profesional cu tine si, mai mult, sa impartaseasca aceleasi hobby-uri, valori sau credinte despre lume si viata.

   Prin Umbrella for Two reunim oameni cu preocupari comune la nivel personal si profesional si ii ajutam sa se cunoasca intre ei.

  • Care este diferenta intre o agentie de matchmaking si o agentie matrimoniala?

   Fata de o agentie matrimoniala clasica, Umbrella for Two pune accentul pe o mai buna cunoastere a clientilor sai, urmarind compatibilitatea pe mai multe arii definitorii. In cazul nostru, procesul de inscriere si selectie este mai complex in comparatie cu cel al unei agentii matrimoniale, incluzand analiza in detaliu a compatibilitatii profilelor.

   Pentru identificarea persoanelor potrivite, o agentie matrimoniala foloseste de obicei o baza de date existenta, in timp ce noi, la Umbrella for Two, suntem specializati in head si heart hunting si cautam activ persoane compatibile, in afara bazei de date. Reusim astfel sa iti oferim selectivitate prin faptul ca intreprindem, prin consultantii nostri, o selectie de profile conform criteriilor agreate impreuna si iti prezentam o scurta lista de recomandari. In acelasi timp, iti oferim confidentialitate, la baza de date avand acces doar consultantii nostri.

   Spre deosebire de o agentie matrimoniala, noi iti vom oferi servicii personalizate in acord cu dorintele si asteptarile tale.

  • Cum imi este asigurata confidentialitatea datelor?

   Asigurarea confidentialitatii este tot atat de importanta pentru noi precum este pentru tine! La semnarea contractului intimitatea ta va fi garantata printr-un acord de confidentialitate.

   Suntem dedicati sa iti asiguram confidentialitatea, iar asta se reflecta si prin modul in care au fost concepute serviciile Umbrella for Two. Iti asiguram acces limitat la datele tale personale, asa cum am agreat prin optiunea de servicii aleasa de tine.

  • Aveti povesti de succes?

   Povestile de succes pentru noi sunt acele relatii frumoase pe care le vedem evoluand cu fiecare zi.
   In plus, copiii care s-au nascut in aceasta perioada din cuplurile formate sub umbrela noastra ne aduc multa bucurie.